Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulukalenteri 2018

Sheena the Scotland

Hetken päästä nainen talutti upean friisiläisen ulos trailerista. Tamma oli todella kaunis. Sen musta harja liehui tuulessa, ja sen lempeän näköiset silmät tarkastelivat tallipihaa.
"Tässä on Sheena the Scotland, tutummin Siina", Tyyne selittää ylpeänä. "
   -Luna

•  musta friisiläishevostamma Sheena the Scotland
                      "Siina"

•  164 senttimetriä korkea, 7-vuotias, ko: heA / re: 85cm

♥  Siinan omistaa Keijukumpu ja tammaa hoitaa Luna ♥

Siina on kaunis Skotlannista tuotu friisiläisneito, joka on perusluonteeltaan erittäin lempeä ja tottelevainen tapaus. Hoidettaessa tamma on siis oikein kiltti ja pysyy koko hoitotilanteen ajan paikoillaan antaen hoitajan tehdä kaikki toimenpiteet ilman muita mukinoita. Siina on myös helppo varustaa, ja sen kanssa sujuukin sekä satulan että suitsien laitto oikeastaan täysin ongelmitta!

Ratsastaessa Siina on kerrassaan ihana - se kuuntelee ratsastajaansa loistavasti ja on muutenkin erittäin miellyttävä ratsu! Tamma omaa myös mahtavat, ilmavat liikkeet, joissa on hauska istua. Kouluratsastuksessa Siina loistaa ja kirkkaasti; neiti on hyvin kuuliainen sekä luonnostaankin taipuisa, näyttävän näköinen hevonen. Esteilläkin Siina on oikein mukava, sillä se hyppää kivalla tekniikalla ja on sopivan reipas ratsastettava. Toisinaan Siinan hypyt saattavat etenkin ratsastuksen alussa olla todella suuria ja ilmavaraa voi olla paljon jopa ristikoillakin, mutta sehän on vain hauskaa! Maastossa Siina on eteenpäinpyrkivä ja rento ratsu, joka myös hyppää hyvin maastoesteitä. 

 

    

 

hoito-ohjeita

•  jalat kylmättävä aina rankan estetreenin jälkeen!

•  mutakeleillä huuhtele jalat kunnolla ihan tupsujenkin alta rivin tulemisen estämiseksi

•  ratsastaessa aina hivutussuojat joka jalkaan + esteille rintaremmimartingaali

 

 


kuvat © zuzule.com

 

 

 

©2019 Virtuaalitalli Keijukumpu - suntuubi.com