Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulukalenteri 2018

Crazy Face

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla nec mauris sit amet est malesuada commodo. Vivamus vehicula, dui a euismod consectetur, arcu dolor imperdiet turpis, id semper urna velit ut lacus. Sed consectetur vulputate luctus. "   -Kirjoittaja

•  voikko welsh mountain -ponitamma Crazy Face
                      "Crazy"

•  118 senttimetriä korkea, 6-vuotias, ko: heA / re: 80cm

♥  Crazy on yksityinen; omistaa Ella, ei oteta hoitajaa! ♥

Crazy on ihana symppis poni, joka ei tekisi kärpäsellekkään pahaa. Silti pilkettä silmäkulmasta löytyy, ja osaa kyllä jekuttaa hoitajaansa hyvin. Opetusmestariponi, joka kantaa selässä niin taaperot kuin vähän kokeneemmatkin. Crazy on hoitaessa ihana ja helppo hoitaa. Tamma katselee suurilla lempeillä silmillään hoitajan puuhia uteliaana, ja rakastaa rapsutuksia. Kaviot nousee helposti myös pienemmillä hoitajilla. Varustedetkin helppo laittaa päälle, Crazy laskee päänsä aina valmiiksi suitsia laittaessa. Mutkaton myöskin taluttaa.

Ratsastaessa Crazy on reipas ja mukava ratsastaaa. Testaa kuitenkin aluksi kokeneita, aloittelijoilla toimii kuin unelma. Herkkä pohkeelle ja suusta erityisen herkkä. Crazy ei siis siedä nykimistä tai potkimista. Sileällä Crazy on mukava, sillä kovia apuja ei tarvitse käyttää, ja tamma ymmärtää vaikeammatkin asiat hyvin. Crazyn vahvuuksia ovat näyttävät laukanvaihdot, pohkeenväistöt ja pelkästään jo lenokkaat ja kauniit askellajit! Laukanvaihdoissa saattaa Crazy heitellä hieman takapäätään, mutta muuten oikein kiva. Esteillä Crazy on innokas, mutta ei pääse kovin korkeaa kokonsa puolesta. Crazylla on kuitenkin iso laukka, ja hyvä hyppytyyli, joten pärjää hyvin radoilla. Hän on oikea pikkuratojen ruusukehai, sillä tammaneiti rakastaa hyppimistä. Crazy ei kyttää erikoisesteitä, ja maastoesteitäkin ponin kanssa on menty. Todella rohkea ja varma hyppääjä. Vaikka Crazy onkin rauhallinen ja kiltti ratsastaa, sekä kuuntelee ratsastajan apuja, löytyy ponilta se rallivaihdekkin. Eli siis Crazy osaa myös rallitella, jos ratsastaja sitä pyytää. Poni on maastovarma, ja käyttäytyy kisapaikoilla hyvin.

 

         

 

hoito-ohjeita

Tulee myöhemmin!

 

 


kuvat © zuzule.com

 

 

 

©2019 Virtuaalitalli Keijukumpu - suntuubi.com