Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallilla tapahtuu -tehtäväpaja

Tehtäväpaja sisältää Keijiksen jännittävimmät tapahtumat lähiaikoina, jotka toimivat aiheina tallilaisten tarinoille normaalien hoito- ja tuntitarinoiden lisäksi. Draamatarinat kirjoitetaan hoitokirjaan ellei tehtävässä ilmoiteta sen olevan osa tuntitarinaa, jolloin se kirjoitetaan tietysti tuntikirjaan. Tehtävien suorituksista saa rahapalkkaa samaan tapaan kuin normaaleistakin tarinoista, mutta lisäksi jokaisesta suorituksesta saa omaan kaappiinsa draamamerkinnän, joiden avulla tallilaisen on mahdollista ansaita Kuukauden draamaqueen -tittelin!

Tehtäväpajan aiheet päivittyvät yleensä n. joka toinen viikko. 

 

  

 

  • Tyyne on pyytänyt sinua tekemään aamutallin, ja siellä sinua odottaakin melkoinen kaaos - nälkäinen Mango on löytänyt yöllä tiensä rehuvarastoon ja pistänyt paikat aivan uusiksi. Selvitä, miten tamma oikein pääsi karkuteille karsinastaan ja korjaa sen aiheuttamat vahingot!
     
  • Naperotunnille joutunut draamakuningatar Hilla aloittaa kesken tunnin oman shownsa ja näyttää tietysti myös muille tuntiratsuille mallia. Saadaanko tilanne pidettyä kuitenkin edes jotenkin hallinnassa, vai aiheutuuko tamman temppuiluista suurikin katastrofi? (suoritetaan tuntitarinana)
     
  • Lähdet Justuksen ja Donitsin mukaan kärryajelulle kylälle kuulemma rentouttavalle kierrokselle. Ori kuitenkin säikähtää pahasti ja aiheuttaa kylällä aikamoisen kaaoksen. Tehtävänäsi on lähinnä vain selvitä takaisin tallille ehjin nahoin ja mielellään samalla porukalla kuin millä sinne lähditkin...

 

 


kuvat © zuzule.com

 

 

Muistithan jättää kavionjälkesi vieraskirjaan ja pyytää hoitsuksi jotakin hevosistamme? ;)

 

©2018 Virtuaalitalli Keijukumpu - suntuubi.com