Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulukalenteri 2018

Tallilla tapahtuu -tehtäväpaja

Tehtäväpaja sisältää Keijiksen jännittävimmät tapahtumat lähiaikoina, jotka toimivat aiheina tallilaisten tarinoille normaalien hoito- ja tuntitarinoiden lisäksi. Draamatarinat kirjoitetaan hoitokirjaan ellei tehtävässä ilmoiteta sen olevan osa tuntitarinaa, jolloin se kirjoitetaan tietysti tuntikirjaan. Tehtävien suorituksista saa rahapalkkaa samaan tapaan kuin normaaleistakin tarinoista, mutta lisäksi jokaisesta suorituksesta saa omaan kaappiinsa draamamerkinnän, joiden avulla tallilaisen on mahdollista ansaita Kuukauden draamaqueen -tittelin!

Tehtäväpajan aiheet päivittyvät yleensä n. joka toinen viikko. 

 

  

 

  • Päätät lähteä irtojuoksuttamaan hevostasi kentälle tuoreeseen lumeen, mutta hevosella on aivan omat suunnitelmansa ja se päätyy rikkomaan kentän aidan. Pyydystä mahdollisesti karannut hevosesi ja selvitä, miten saat korjattua aidan tai vaihtoehtoisesti lahjo joku muu tekemään se!
     
  • Esko, tallin yksi ensimmäisistä hevosista, on pistänyt ranttaliksi Keijiksen jälkeisessä kodissaan ja se ostettiin takaisin sen vuoksi. Vietät rauhallista päivää tallilla, kunnes Tyyne pyytää sinua liikuttamaan Eskon jonkun kaverin ja hänen ratsunsa kanssa maastossa. Toivotaan vain, ettei ruunan kova kilpailutahto haittaa menoa…
     
  • Hajamielinen Justus on laittanut suurimman osan tallin hevosista vääriin karsinoihin, kun naperotuntilaisia on tulossa alle varttitunnin kuluttua. Tehtävänäsi on viedä hevoset oikeisiin karsinoihinsa tallin karsinajärjestyksen avulla mielellään ennen naperotuntilaisten tuloa kaaoksen estääksesi. 

 

 


kuvat © zuzule.com

 

 

 

©2020 Virtuaalitalli Keijukumpu - suntuubi.com