Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallilla tapahtuu -tehtäväpaja

Tehtäväpaja sisältää Keijiksen jännittävimmät tapahtumat lähiaikoina, jotka toimivat aiheina tallilaisten tarinoille normaalien hoito- ja tuntitarinoiden lisäksi. Draamatarinat kirjoitetaan hoitokirjaan ellei tehtävässä ilmoiteta sen olevan osa tuntitarinaa, jolloin se kirjoitetaan tietysti tuntikirjaan. Tehtävien suorituksista saa rahapalkkaa samaan tapaan kuin normaaleistakin tarinoista, mutta lisäksi jokaisesta suorituksesta saa omaan kaappiinsa draamamerkinnän, joiden avulla tallilaisen on mahdollista ansaita Kuukauden draamaqueen -tittelin!

Tehtäväpajan aiheet päivittyvät n. joka toinen viikko. 

 

  

 

  • Kauhukaksikko Nuts ja Dippi ovat päässeet karkuun tarhoistaan ja saivat älynväläyksen murtautua naapurin mummo-paran viimeisen päälle laitetulle kasvimaalle sotkemaan paikkoja. Ensimmäisenä paikalle sattuneena joudut pyydystämään nuoret ja selittelemään naapurille…
     
  • Onnekkaana tallilaisena pääset tutustuttamaan Keijiksen uusinta ponia Dippiä maastoesteille metsään Tyynen silmän alla! Metsässä on kuitenkin ruuhkaa, sillä paikka suorastaan kuhisee marjastajia, jotka tietysti ovat Dipille liikaa. Saatko ponin rauhoittumaan, vai päättyykö maastoestetreeni katastrofiin?
     
  • Tyyne on pyytänyt sinua tekemään aamutallin, ja siellä sinua odottaakin melkoinen kaaos - nälkäinen Mango on löytänyt yöllä tiensä rehuvarastoon ja pistänyt paikat aivan uusiksi. Selvitä, miten tamma oikein pääsi karkuteille karsinastaan ja korjaa sen aiheuttamat vahingot!

 

 


kuvat © zuzule.com

 

 

Muistithan jättää kavionjälkesi vieraskirjaan ja pyytää hoitsuksi jotakin hevosistamme? ;)

 

©2018 Virtuaalitalli Keijukumpu - suntuubi.com