Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirja

Tänne kuuluvat tietysti kaikenlaiset mainokset, joita kävijöillä on Keijikseen jätettävänä! Kisa- ja tapahtumakutsut voi kuitenkin laittaa normaaliin vieraskirjaan.

 

Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Aura
Kotisivut: http://khalifa.suntuubi.com/

23.03.2018 17:44
Tervetuloa tutustumaan rentoon virtuaalitalliin, Haurantuulentilaan!
Tallimme hevoset etsivät jokainen omaa hoitajaansa, ja olet tervetullut tuomaan vaikka oman kaviokkaasi.
Käythän vilkaisemassa ja jätät terveisesi tallin chattiin tai vieraskirjaan? :)

- Ystävällisin terveisin, tallinomistajar; Aura

Nimi: Oona
Kotisivut: http://scout.suntuubi.com

17.03.2018 17:05
Lobrede on virtuaalinen kouluhevosten kasvatukseen painottunut hannoversiittola Saksassa. Lobredessä ei järjestetä paljoakaan toimintaa, mutta varsoja syntyy ympäri vuoden. Tallilla on jatkuvasti myynnissä myös niin tallin omia kasvatteja kuin tuontihevosiakin, myös tilausvarsat ovat mahdollisia, mikäli valmiiksi myytäviä hevosia ei ole tai omaan tarkoitukseen sopivaa yksilöä ei ole myynnissä.

Nimi: Anthony
Kotisivut: http://goldenlights.suntuubi.com/

17.03.2018 11:22
Tervetuloa Lontooseen, Englannin vilkkaaseen ja kulttuuririkkaaseen kaupunkiin. Kaikki on lähes normaalia, tietenkään lukuunottamatta niitä muutamaa, julkisuuteen vahingossa livahtaneita kuvia vaarallisennäköisistä hirviöistä ja yliluonnollisista olennoista - ja nehän ovatkin vain tietokoneella muokattuja, eikö vain? Ei kukaan nyt oikeasti voisi olla enkeli tai.. Mikään muukaan sellainen. Ei niitä ollut olemassa.

Superno on tuore, vieraskirjapohjainen roolipeli, joka etsii pelaajia riveihinsä! Haussa on myös varaylläpitäjä, huolehtimaan sivujen aktiivisesta päivityksestä Anthonyn kanssa!

Nimi: Kolkko
Kotisivut: http://kolkko.suntuubi.com/

16.03.2018 13:59
Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kolkko on vuoden 2018 alussa perustettu perinteinen suntuubiroolipeli, nimittäin olemme vieraskirjapohjainen ja suomenkielinen. Etsimme seikkailunhaluisia pelaajia, joita kiinnostaa selviytymiskauhu pienessä kaupungissa, joka on kokenut vakavan ydinvoimalaonnettomuuden. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Aquarius
Kotisivut: http://reniar.suntuubi.com

15.03.2018 21:50
Tervetuloa

Reniar - The Dragon Kingdom on uutukainen, vieraskirjapohjaisena lohikäärmeillä, wyverneilla ja traakeilla pelattava roolipeli Suntuubin syövereissä. Reniarin maailma on kehittymätön ja täysin pelaajiensa käsissä muodostuva. Sivulle on joka tapauksessa kirjoitettu jos jonkinmoisia pohjia ja suunnitelmia tulevan varalle, että pelin tyhjyys ei hämmennä kävijöitä ja mahdollisille liittyjille on selvää, minkälaiseen peliin he ovat astumassa. Peliin on tulossa vielä muokkauksia, mutta pelimaailman pohja on jo valmis valloitettavaksi.

Reniarista vielä sen verran, että pelihahmot ovat vahvasti inhimillistettyjä, ne kykenevät puhumaan, kirjoittamaan, rakentamaan, opiskelemaan ja esimerkiksi tekemään töitä, joten kyseessä ei siis ole mikään villieläinten sivistymätön yhteiskunta. Ei kannata siis pyrkiä peliin hahmolla, joka vain metsästää ja parittelee elämänsä aikana, sillä peli perustuu myös petokseen, suhteisiin, hallintoon, juonitteluun, magiaan ja kaikkeen muuhun kivaan.

Terveisin
Skywalker ja pelaajat :)

Nimi: Heidi
Kotisivut: http://carmine.suntuubi.com

14.03.2018 15:10
Carmine - viiden tähden ratsastuskeskus *****
Etsimme työntekijöitä, ostamme puoliverisiä hevosia ja tarjoamme yksityispaikkoja - tervetuloa tutustumaan uuteen ratsastuskeskukseen. Muistathan käydä myös vastaamassa yksityistoimintaa koskevaan kyselyymme?

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

10.03.2018 11:44
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärillä. Joka viikko julkaistaan uutta luettavaa, minkä lisäksi kirjoittajan elämää ja ajatuksia voi seurata aktiivisesta päiväkirjasta.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Linn-Marie
Kotisivut: http://orastus.suntuubi.com/

04.03.2018 14:01
Orastus lopettaa, paljon hevosia myynnissä, hae itsellesi uusi ystävä meiltä <3

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

28.02.2018 20:23
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Nimi: Mari
Kotisivut: http://alppisvrt.suntuubi.com

25.02.2018 14:58
Hei!

Virtuaalitalli Alppiruusu avaa ovensa 30.3.2018 avajaiskilpailujen kera. Tervetuloa kilpailemaan!

Terv. Mari ja hevoset

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/fi/eteinen/

11.02.2018 22:01
Hei! Joko olet kuullut, että...
Sysälän ensimmäinen kasvatti Sysälän Flipperi ON NYT MYYNNISSÄ!
Räiskyvä luonteinen tamma etsii harrastavaa kotia, jossa tamma pääsisi keräämään sijoituksia joko villeissä tai jopa jaoksen alaisissa kilpailuissa.
Muutama myyntiehtokin on:
-Uudella omistajalla tulee olla VRL-TUNNUS
-Uudet sivut tulee ilmoittaa kahden viikon kuluessa
-Kasvattajaksi on merkittävä Sisla VRL-13099
Jos ilmoitus nappasi kysele tammaa Sysälän postilaatikossa
Ja vielä linkki tamman sivuille: http://sysala.suntuubi.com/fi/hevoset/flipperi/
Sisla

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

20.01.2018 19:49
Oletko valmis astumaan Saniaiskanjonin pimeisiin metsiin, viilettämään avarilla nummilla, syöksymään aallokkoihin, tasapainoittelemaan kapeilla vuorilla, liittymään murhaajajoukkoon vai matkaamaan täysin yksin? Lopullinen valinta on sinun tassuissasi...

Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

Nimi: Corvus
Kotisivut: http://ketunniitty.suntuubi.com/?cat=1

20.01.2018 14:47
Eläinopisto Ketunniitty on Suomeen sijoittuva ihmisroolipeli, joka yhdistää roolipelit, tarinasivut ja virtuaalitallit ja -kennelit. Pelissämme pääset opiskelemaan eläintenhoitajaksi ja hoitamaan omia lemmikeitäsi, sekä roolipelaamaan muiden opiskelijoiden kanssa. Eläinopisto on aina avoin uusille liittyjille!

Tervetuloa!

Nimi: Cecilie
Kotisivut: http://elvenlands.suntuubi.com/

12.01.2018 17:36
Olet tervetullut vuonna 2017 perustettuun virtuaalitalliin, joka sijaitsee Amerikan mantereella. Elven Lands mahdollistaa villeimmätkin haaveesi hevosien parissa.
Täällä majoitamme yksityisiä hevosia sekä kasvatamme pienimuotoisesti joitain rotuja.
Elven Landsistä on mahdollista saada vuokrahevonen kisakentille tai sitten aivan sinua varten etsitty tuontihevonen.
Siitos -ja yksityistoimintaa tallillamme on myös, kuten kilpailuja sekä valmennuksia ja ratsastustunteja.

Tervetuloa koko tallin poppoon toivottelemana, harjailemaan, rapsuttelemaan tai hoitamaan hevosiamme.

HUOM! Tallilla on meneillään ylläpitohaku, sillä etsin toista ylläpitäjää aktiivisemman tallin toivossa.
Eli innokkaat ylläpitäjät, jotka eivät pelkää vastuuta tai töitä ovat enemmän kuin tervetulleita Elven Landsin poppooseen. Siellä odottaa hyvä ilmapiiri ja paljon hevosten kanssa puljailua.

- Cecilie

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

08.01.2018 21:49
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen peli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Nimi: R.
Kotisivut: http://dragonstable.suntuubi.com/

03.01.2018 01:13
Virtuaalimaailman ensimmäinen keskiaikainen ratsastuskoulu nostaa lipun korkealle! Ritariaikainen ratsastuskoulu etsii oppipoikia täydentämään linnanpihaa ja tarjoo virtuaalihevosharrastajille aivan uusia seikkailuita historiallisen ratsastuksen parissa. Yksityiset hevoset ovat enemmän kuin tervetulleita tutustumaan ratsastuskoulun arkeen!

Tervetuloa ihmettelemään taianomaista tunnelmaa!

R.

Nimi: Aleksandra
Kotisivut: http://vrtkatara.suntuubi.com/?cat=1

26.12.2017 18:44
Tervetuloa virtuaalitalli kataraan kotoiseen ja vielä tilaa olevaan talliin.

Nimi: Josette
Kotisivut: http://estrellado.suntuubi.com/

23.12.2017 14:15
Tervetuloa astumaan Estrelladon ovista sisään ja syöksymään talliarjen syövereihin!

Estrellado ei ole aivan tavallinen virtuaalitalli nimittäin ratsutilamme on samalla roolipeli! Hevosten hoitaminen, tunneilla käyminen ym. tapahtuu siis roolipelin idealla. Jos roolipelaaminen on sinulle uusi juttu, sivuiltamme löytyy kyllä ohjeet pelaamiseen!

Estrellado on pääosin yksityistalli, mutta meiltä löytyy pienimuotoista tuntitoimintaa 10 tuntihevosemme voimin sekä kivenkovien ammattilaisten silmän alla.

Tule ihmeessä tutustumaan ja ihmettelemään!

Nimi: Kaisla Honka
Kotisivut: http://ikuisuudenpolku.suntuubi.com/

12.12.2017 06:38
Lapin metsien siimeksessä lähellä Rovanimeä sijaitsee vanha Kahjokalliona tunnettu nuorten psykiatrinen sairaala. Sairaalan nykyinen johtaja yrittää kovasti parempaa työpaikkansa mainetta, voiko siitä kuitenkaan edes haaveilla, koska potilaat eivät edelleenkään ole yhtään se terveempiä kuin ennen. Haluatko sinä luoda oman potilaasi ja olla mukana rakentamassa Kahjokallion historiaa?

Nimi: Chaotra
Kotisivut: http://kaaospolku.suntuubi.com/

09.12.2017 13:48
Kaaospolku on soturikissa-roolipeli, jossa pienen järven ympärillä seikkailee neljä klaania: Lehtiklaani, Liekkiklaani, Aaltoklaani sekä Viiltoklaani. Juoni on täysin vapaa, ja teidän päätettävissänne. Tervetuloa tutustumaan Kaaokseen!

Nimi: Humutin
Kotisivut: http://rtmansikkamaki.suntuubi.com

04.12.2017 12:53
"Lumisen metsän kätköissä, polkujen taakse piilotettuna, sijaitsee vanha, punaiseksi maalattu navetta."

Sen navetan kätköistä löydät osaavat, persoonalliset hevoset, riemukkaan talliväen sekä maalaisidyllin rauhaisan arjen. Liity sinäkin osaksi Mansikkamäen Ratsutallin elämää!

Nimi: Jannica
Kotisivut: http://kuusivaara.suntuubi.com/

30.11.2017 21:45
"Kaukana jossain on pikkuinen mäki, siellä asuu Kuusivaaran väki"

En tiedä ollaanko me varsinaisesti kovin kaukana, meiltä on matkaa lähimmälle metroasemalle kymmenkuntakilometriä, mutta kuitenkin Kuusivaara sijaitsee omassa rauhallisessa ympäristössään ja pääkaupunkiseudun talliksi meillä on suoraan sanoen mahtavat puitteet harrastaa. Hevosilla on kunnollisen kokoiset tarhat ja ne pääsevät ulkoilemaan luonnonhelmassa ja luonnonmukaisissa turvallisissa tarhoissa työaikojen ulkopuolella. Kesäkautta rytmittää kahden viikon laidunjakso, jonka lisäksi hevoset laiduntavat tuntien jälkeen kesäkuusta elokuulle. Meille saavut kätevästi bussilla lähimmältä metroasemalta Helsingin sisäisellä lipulla, bussipysäkiltä reippailee tallille kymmenessä minuutissa rauhallista valaistua hiekkatietä pitkin.

Painotuksemme on tuntitoiminnassa, tarinankerronnassa ja lisäksi olemme iso osa "Always Keep Fighting" - hanketta, josta voit lukea lisää esittelysivultamme. Kuusivaarassa hevosille otetaan omat hoitajat ja meillä on mukava yhteishenki, porukka ottaa uudet ratsastajat ilolla vastaan ja neuvoo kokemattomia mielellään. Tallillamme on nollatoleranssi kiusaamisen suhteen ja omistajalta voit aina kysyä apua ja neuvoa, jonka lisäksi tallityöntekijämme ovat käytettävissäsi tarvittaessa. Tallityöntekijämme ovat asiakastyössä kokeneita ja tottuneita toimimaan myös erikoisryhmien sekä nuorten lasten kanssa.

Olet tervetullut tutustumaan uuteen ratsastuskouluumme, josta suntuubi-tallit saavat hieman esimakua jo tänään ennen varsinaisia avajaisia huomenna ;)

Nimi: Humutin
Kotisivut: http://uhrinkiulu.suntuubi.com/

26.11.2017 00:07
"Mistäs se Uhriksen arki on tehty? No osaavista hevosista, rauhallisista metsämaisemista & riemukkaasta talliväestähän se!"
Uhrinkiulu on juuri ovensa avannut virtuaalinen ratsutalli Oulussa. Tallin toimintaan kuuluvat erilaiset tapahtumat sekä hoitaja- ja yksityishevostoiminta. Tervetuloa tutustumaan, ja kenties osaksi talliväkeämme!

Nimi: Cici
Kotisivut: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/

06.11.2017 11:11
Hei!
Tervetuloa tutustumaan Pähkinälaakson myyntitalliin eli tutummin Pähkinään. Etsit sitten ponia tai hevosta, ratsua tai ravuria niin olet tervetullut penkomaan karsinoitamme. Ystävällinen henkilökunta auttaa tarpeen tullen ja vastaa ilomielin kysymyksiin.

Hirnahduksin: Pähkinän henkilökunta

Nimi: Ella
Kotisivut: http://hurmanjyrkka.suntuubi.com

02.11.2017 20:40
Lämpimästi tervetuloa Hurmanjyrkän harrastetallille!

Hurmanjyrkkä on pienehkö perheyritys Pohjois-Savossa, Kuopion kupeessa. Järjestämme vaihtelevaa ja monipuolista toimintaa vuodenajasta riippuen, sekä kysynnän mukaan – aina ratsastustunneista ja valmennuksista kilpailuihin ja leireihin asti. Tämän lisäksi tarjoamme ahkerille hevosharrastajille myös hoitohevosia, ja tilanteen mukaan vuokraamme tallipaikkoja ulkopuolisille.

Tervetuloa seuraamaan rauhallisen ja idyllisen ratsastustallin arkea! Kalenteristamme löytyy nyt myös avajaistapahtuma, joka pidetään 19.11. Ohjelmassa mm. kouluratsastuskilpailut ja ratsastusesityksiä :)

 

Muistithan jättää kavionjälkesi vieraskirjaan ja pyytää hoitsuksi jotakin hevosistamme? ;)

 

©2018 Virtuaalitalli Keijukumpu - suntuubi.com