Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulukalenteri 2018

Mainoskirja

Tänne kuuluvat tietysti kaikenlaiset mainokset, joita kävijöillä on Keijikseen jätettävänä! Kisa- ja tapahtumakutsut voi kuitenkin laittaa normaaliin vieraskirjaan.

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Artemis
Kotisivut: http://https://artemisofepheus.wixsite.com/oak-ridge/

23.05.2020 18:32
Hei, sinä lukija!

Oletko kiinnostunut täysin uuden roolipelin tukemisesta ja sen kehitykseen osallistumisesta? Oak Ridge on aloittelijaystävällinen ja vieraskirjapohjainen susi- ja koiraroolipeli, jonka aktiiviset ylläpitäjät etsivät kiinnostuneita liittyjiä! Pelin maailma ei ole vielä loppuun rakennettu ja pelaajien osallistuminen sen muokkaamiseen on täysin sallittua ja suositeltavaa.

Oak Ridgen juoni perustuu post-apokalyptisen fiktion tapaiseen tulevaisuuteen 2200-luvulla. Ihmiset ovat onnistuneet tuhoamaan koko maapallon ja viimeiset tunnetut henkiin jääneet kasvit sekä eläimet piiloutuvat Yhdysvaltojen hallituksen luoman kuvun alle. Hallitus ottaa diktatuurimaisen otteen kansalaisistaan armeijan avulla ja teettää epäinhimillisiä kokeita koiraeläimillä niiden geenien mutta myös ihmisten olojen parantamiseksi. Onnistuneimmat koe yksilöt päätyvät kyborgimaisiksi sotilaskoiriksi ja loput jätetään kitumaan koe-eläimiksi. Jotkut onnekkaat koirat kuitenkin onnistuvat karkaamaan hallitukselta ja löytävät tiensä kulkukoirien joukkoon, jotka taistelevat pysyäkseen hengissä likaisilla kaduilla.

-Artemis ja Nemesis, Oak Ridgen ylläpito
https://artemisofepheus.wixsite.com/oak-ridge

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.weebly.com/

19.05.2020 16:22
Sysälä täyttää 5 v. ja sen kunniaksi järjestetään Sysälässä erilaista tapahtumaa!

Kesän ekat kisat! (http://sysala.weebly.com/kesanekatkisat.html)
​Kesäkausi avataan 5.6.2020 (vip 4.6.) järkäämällä kilpailut.
Saman päivän aikana starttaavat koulu-, este- ja maastoesteluokat ja koulu- ja esteratsastuksessa kisataan tarinaluokat!
Kilpailut ovat villit ja Sysälässä on nähtävää yleisöllekin. ​Myynti- ja esittelykojuja sekä kahvio ja lapsille on talutusratsastusta ja kärryajelua sekä pihapiirissä voi tutustua tilan kanoihin, lampaisiin ja tallikissoihin.

Uittopäivä 12.6. - 13.6.2020! (http://sysala.weebly.com/uittopaiva.html)
Kesä on jo niin pitkällä, että viimeistenkin viluisten on uskaltauduttava heittämään talviturkit.
Olet tervetullut Sysälään, joko oman tai lainahevosen kanssa.

Hoitohevostoiminta alkaa! (http://sysala.weebly.com/hoitajatoiminta.html)
Meiltä löytyy kaksitoista eriluonteista karvakorvaa, josta varmasti löytyy jokaiselle oma lemppari ja joku juuri näistä hevosista voi olla sinun ihan oma hoitohevonen.
Lisäksi Sysälässä on muutama paikka yksityishevosille.
Toivotan sinut tervetulleeksi Sysälän talliporukkaan!

Nimi: Tiina Koivu
Kotisivut: http://koivulantalli.simplesite.com/

29.04.2020 10:42
Tervetuloa koivikseen!

Nimi: Atheneion
Kotisivut: http://https://www.hopealehti.com//

23.11.2019 17:27
Hei, olen perustanut juuri uuden hevostallin, Hopealehden, joka painottuu tuontihevosiin, siitostoimintaan, sekä koirien jalostukseen. Tämä talli on siitä erikoinen, että se on foorumipohjainen ja sinne voi halutessaan rekisteröityä sekä chattailla onlinessa muiden kanssa. Muutama eläin vasta tallillamme on, sekä Ratsastajainliittoon hyväksyttämiset ovat käynnissä.
Oletko kiinnostunut kilpailuista ja suunnittelemaan tai järjestämään niitä yhteistyössä Hopealehden kanssa? Tule käymään je kertomaan oma kilpailuideasi tai osallistu nyt avajaiskilpailuihin, jotka ovat 01.01.2020!!

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä kirjoittamaan tarinoita päivästäsi Hopealehdessä, mitään aikarajoituksia tarinoilla ei ole. Myös rekisteröitymättömät kävijät voivat kirjoitella halutessaan tarinoita, mitkä eivät ole pakollisia.
Onko sinulla joku kauhutarina Kultavirran tieltä, jonka janoat kertoa tai onko jokin muu tarina liittyen Kultavirran tiehen, joka johtaa Hopealehteen?

Yhtenä toimintamuotonamme meillä toimii saksanpaimenien jalostus parempaan suuntaan, satunnaisesti toki myös muita rotuja saattaa putkahdella. Hevosien tuontikin onnistuu meillä, joten mikäli se sinun unelmahevonen onkin kauempana kaukomailla, voi Hopealehti sen tuoda sinulle suomeen. Teemme yhteistyötä eläinpelastuslaitoksen kanssa, joten jos et haluakaan ostaa hevosta, niin meillä on välillä myynnissä myös kaikenlaisia muitakin eläimiä, jotka on pelastettu kuolemantuomiolta tai huonoista olosuhteista.

- Atheneion Von Rostella, Hopealehti

Nimi: Tiia ja Viivi
Kotisivut: http://https://vrthelmipuro.weebly.com/

26.09.2019 19:41
Kaksikymmenpäinen hevoslauma ja talliväki tervehtivät sinua hirnuen!
Tervetuloa Virtuaalitalli Helmipuroon, joka on kukoistuksissaan ja etsii yhä uusia hoitajia hevosilleen. Myös yksityisten tuonti on mahdollista :)
Tallillamme järjestetään silloin tällöin villejä kisoja ja muita tapahtumia. Lisäksi meillä on tuntitoimintaa ja tarinaleirejä sun muuta hauskaa. Mikäli kiinnostuit, käy ihmeessä vierailemassa sivuillamme: https://vrthelmipuro.weebly.com/
ja jätä kavionjälkesi vieraskirjaan. Ehkäpä tallimme hevosista löytyisi sinulle täydellinen hoitoheppa, kuten pieni ja pippurinen Leo tai kipakka Halla.
Ystävällisin terveisin, Helmipuron väki

Nimi: Karamelli
Kotisivut: http://Cat1net.suntuubi.com/

29.08.2019 22:09
Olen yksi liittyneistä Forest with catsissa ja minun on lupa mainostaa heidän sivujaan

Forest with cats:
On soturikissat-aiheinen roolipeli sivusto, jossa jokainen voi luoda oman hahmonsa. Sivusto on aktiivinen ja omasta mielestäni hieno. Tähtiklaani valaiskoon polkusi tai Synkkä metsä ne pimentäköön!

Nimi: Maria Kokko
Kotisivut: http://virtuaalitalliheinis.simplesite.com/

14.06.2019 23:14
Heinis on auki!

Nimi: Venla Ahdesmäki
Kotisivut: http://paikesaari.weebly.com/

23.05.2019 07:21
Hei...

Ja tervetuloa tutustumaan jo vuoden alussa kasvunsa aloittaneeseen Virtuaalitalli Päikesaareen! Olemme virtuaalitalli niin tarinoitsijoille, piirtäjille, runoilijoille kuin maalaajillekkin. Rennon rempseä ilmapiiri ja aivan ihana talliporukka tarjoavat tallillamme ehdottomasti mukavat oltavat.

Majoitamme tiluksillemme tällä hetkellä X määrän hevosia, tarjoamme hoitohevosia halukkaille, vuokraamme ratsastustilojamme monenlaiseen käyttöön ja paljon muuta mukavaa! Tulethan toki tutustumaan ja muista jättää meistä myös palautetta täältä: https://paikesaari.weebly.com/palauteboksi.html

Sydämellä: Virtuaalitalli Päikesaaren väki

Nimi: Hauruat
Kotisivut: http://ieyamarpg.boards.net/

13.05.2019 12:58
Ieyama on koiraeläimillä pelattava fantasiavivahteinen roolipeli, jonka perimmäinen juoni on selviytyminen. Peli rakentuu pelaajien juonien avulla, vaikka Ylläpidolla onkin takataskussaan muutamia kortteja pelaajien päiden menoksi. Nyt Ieyamassa on mahdollisuus hypätä suoraan toiminnan ytimeen, kun talven aikana satanut lumi on alkanut sulaa. Aluetta halkovan joenpinta on jo kohonnut ja virta voimistunut, puuttomilla rinteillä tapahtuu paljon mutavyöryjä. Ympäristön väliaikainen muutos on vaikuttanut myös riistaan ja klaanit joutuvat ponnistelemaan ravinnon eteen entistäkin kovemmin! Myös yhden klaanin johtajatar etsii pelissä itselleen juonikkaita, mutta luotettavia kätyreitä, joten pelin juoneen on mahdollista päästä heti kiinni. Sinut tervetulleeksi toivottaa koko Ieyaman väki.

Nimi: Saaga
Kotisivut: http://riihisyrja.suntuubi.com/

15.04.2019 11:52
Etsitkö hoitohevosta tai tallipaikkaa tunnelmalliselta tallilta, jossa on mahdollisuus suorittaa erilaisia tehtäviä ja edetä tallilaisena?

Riihisyrjä on vuoden 2019 alussa perustettu virtuaalinen ratsastuskoulu kuvitteellisen Syrjäkallion kylän liepeillä, noin neljänkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Tarjoamme lämminhenkisen ja kodikkaan tunnelman sekä miljöön niin rennolle tarinoimiselle kuin tavoitteellisemmalle treenaamisellekin. Rentoon ja positiiviseen talliporukkaamme kaikki ovat tervetulleita!

Järjestämme Riihiksessä monenlaista toimintaa, joten meillä kaikki löytävät varmasti sen oman juttunsa. Hoitaja- ja yksityistoiminta on suurimmassa osassa, mutta lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi ratsastustunteja, oma ratsastusseura, kilpailuja, valmennusryhmä ja muuta aktiivista toimintaa. Jotta tarinoiminen ei kävisi tylsäksi, on Riihiksessä myös mahdollista suorittaa erilaisia merkkejä, kursseja ja edetä tasojärjestelmässä ylöspäin aina Legendaksi asti.

Jos rento puuhastelu hevosten parissa ja mukava seura kuulostavat hyvältä, suosittelen lämpimästi tutustumaan talliin ja liittymään osaksi porukkaa!

Nimi: Hazelwood Farm
Kotisivut: http://hazelwoodfarm.suntuubi.com/?cat=1&lang=fi

24.03.2019 14:52

Etsitkö hevosellesi rauhallista tallipaikkaa loistavilla puitteilla?
Hazelwood Farm on yksityistalli virtuaalisessa Pohjois-Suomessa, joka majoittaa omistajien hevoset ja tarjoaa karsinapaikkoja. Tallirakennuksessa on 10 karsinaa, joista kahdeksan on vapaana yksäreille.
Talliympäristö on kodikas ja käytännöllinen. Meillä on maneesi ja kenttä. Tarhoja on 5, joista yksi on pihatarha katoksineen.
Tallin sijainti tarjoaa huikeat maastot pelloilla ja metsissä. Läheisyydessä on myös hyvä uittopaikka.
Jos kiinnostuit, tule ihmeessä tutustumaan talliin tarkemmin ja mahdollisesti varaamaan karsinapaikka!

Nimi: Virtuaalitalli Leinikki
Kotisivut: http://piku.suntuubi.com/admin/?cat=1&lang=fi

06.02.2019 20:11
Tervetuloa uudelle Virtuaalitalli Leinikin sivuille! Sivut ovat aivan uudet, käy katsomassa!

Nimi: Korkeavuoren talli
Kotisivut: http://korkeavuori.suntuubi.com

31.01.2019 13:58
Luulitko jo nähneesi kaiken? Kyllästyttääkö sinuakin hoitaa talleilla, joilla kaikki sujuu aina kuin Nummelan Ponitallilla konsanaan ja kaikki hevosista tallilaisiin on kuin kiiltokuvista? Ihanaa ja täydellistä? Rakastatko kirjoittamista, tallidraamaa ja pientä kohtalon peliinpuuttumista? Haaveiletko realistisesta talliympäristöstä, jossa tarhat ovat kuraisia, tuntihevoset työhönsä kyllästyneitä ja tallilaisten välinen hierarkia suorastaan käsin kosketeltavissa?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen KYLLÄ, tule tsekkaamaan Korkeavuoren talli! Korkkis tarjoaa kävijöilleen pelimäisen tavan edetä ratsastuskoulun oppilaana ja hoitajana kohti tallin hierarkian huippua. Tekeminen ei Korkkiksella kesken lopu, sillä tarjoamme myös rajattomat mahdollisuudet valmentautua, keksiä seuran nuorisojaostolle tapahtumia ponitalutuksista grillibileisiin tai vaikkapa liittyä seuran johtokuntaan. Korkkis toimii myös roolipelinä! Korkkiksella ei tarvitse pelätä sitä "Mitäs sitten kun kaikki on saavutettu?"-fiilistä, sillä aina avautuu uusia ovia!

Korkkis on avattu tammikuussa, mutta kehitystyö tallin takana on jatkunut paljon kauemmin - ja jatkuu yhä. Tule yhdessä tekemään unelmista totta!

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

26.01.2019 22:19
Sysälä ja Soligt juhlistavat ystävänpäivää järjestämällä yhteistyönä 14.2. (vip 13.2.) Ystävänpäivätapahtuman!
Tapahtumassa on kaikenlaista tekemistä ja lämpöistä fiilistä on jaossa kaikille. Ohjelmana ovat kamumaasto Sysälän metsäpoluilla, tehtävärata kentällä, ystävänpäivälaukat pellolla ja viestikisa Ruunajärven jäällä.
Osallistu myös arvontaan, jossa palkintona on valmennus!

Sisla ja Bella

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://kujakatin.suntuubi.com/

23.01.2019 06:39
Onko hevosesi, koirasi tai kissasi sairas? Tarvitseeko virtuaalitallisi tai -kennelisi klinikkaa, josta saisit palveluita nelijalkaisillesi? Kujakatin eläinklinikka rakennettiin uuteen osoitteeseen henkilökohtaisista syistä, ja tarvitsee kipeästi uusia asiakkaita!

Nimi: Ariadne
Kotisivut: http://demigodcamp.suntuubi.com/

13.01.2019 15:30
Oletko aina tuntenut olosi erilaiseksi? Et pysty keskittymään, melkein inhoat koulua ja ympärillä sattuu ja tapahtuu?
Tämä voi johtua siitä, että olet puoliverinen! Kyllä, puoliksi ihminen, puoliksi Antiikin Kreikan mytologinen jumala. Suonissasi virtaa siis puoliksi jumalan veri. Ainoa turvallinen paikka sinulle on Puoliveristen leiri, jonne kutsun sinut lähtemään mukaan!

Tarinapohjainen sivusto perustuu Rick Riodanin Percy Jackson -kirjasarjaa.

Toivottavasti kuulen sinusta!

Terveisin, Ariadne
Apollonin tytär

Nimi: Lexa
Kotisivut: http://tarumaa.suntuubi.com/

06.01.2019 18:33
Tarumaan Talli on kokenut omistajan vaihdoksen ja uudet tuulet puhaltavat!

Tervetuloa tutustumaan! Uusia aktiivisia hoitajia kaivataan!

Nimi: Heidi I.
Kotisivut: http://fagerholman.suntuubi.com

18.12.2018 14:08
Pääkaupunkiseudulle avataan uusi ratsastuskoulu! Sen kunniaksi järjestämme kaikille avoimet koulu- ja esteratsastuskilpailut avajaisten merkeissä.
Kilpailukutsuun: http://fagerholman.suntuubi.com/?cat=54

Fagerholman Ratsastuskeskuksella järjestetään kuutena päivänä viikossa laadukkaita ratsastustunteja este- ja kouluratsastuspainotteisesti, aina alkeistasolta A-merkkitasolle saakka.

Meillä voit myös hoitaa hevosia ja edetä kaikkien ihailemaksi Tähtihoitajaksi. Hoitaminen on mielekästä, sillä tekemistä riittää keräilymerkeistä hahmonkehittämiseen ja tasovalintoihin, jotka takuulla jättävät pysyvän vaikutuksen! Unohtamatta tietenkään ikimuistoisia iltoja tallilla ;-)

Persoonallisista hevosistamme löydät sinulle sopivan vaihtoehdon - talliyhteisöömme ovat kaikenlaiset kävijät tervetulleita. Mausteena talliarjelle vanha miljöö tarjoaa omat puitteensa hurjille tarinoille ja oudoille sattumuksille.

Tervetuloa ratsastamaan!

Terveisin,
Heidi Ingals, Fagerholman Ratsastuskeskus

ps. Etsimme tarinatallia mielellään pääkaupunkiseudulta hieman erilaiseen tarinapohjaiseen vuorovaikutusyhteistyöhön. Ota reippaasti yhteyttä, jos kiinnostuit.

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

16.12.2018 17:38
☆ Sysälä ja Päiväpirtti järjestävät yhteistyössä rennot Joulunäyttelyt 24.12.2018! Tarjolla on jouluista tunnelmaa ja mahtavia palkintoja luokissa ansioituneille. Näitä joulunäyttelyitä et voi jättää välistä!
VIP on 22.12.2018 ja kutsun linkin näet alapuolelta.
(http://paivanpirtti.suntuubi.com/?cat=28)

☆ Sysälässä järjestetään suuret kilpailut vuoden alkuun 11. tammikuuta 2019 Sysälän kentällä sekä maastoradalla ja lajeina ovat este- , koulu- ja maastoesteratsastus, joissa luokkia löytyy varmasti jokaiselle! Lisäksi Lumirallit hevosille ja poneille :D
(http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/ekatkisat2019/)

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

16.12.2018 09:03
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/

10.12.2018 22:46
Hei!
Tervetuloa tutustumaan aivan uuteen Hopeakauriin Ratsutilaan! Olemme vasta saaneet sivut kasaan pikkuhiljaa ja nyt olemme valmiita ottamaan ensimmäisiä halukkaita hoitajia vastaan talliimme.

http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=1

-Tiana-

Nimi: Maya
Kotisivut: http://oinaankehra.suntuubi.com/

03.12.2018 16:15
Tervetuloa uunituoreeseen Oinaankehrän ratsastuskeskukseen, meillä on viisi superihanaa hevosta vailla hoitajaa! ♥

Nimi: Amanda
Kotisivut: http://tarumaa.suntuubi.com/

03.12.2018 13:07
Hei!

Tarumaan Talli etsii uusia hoitajia! Paljon erilaisia hevosia ja poneja vailla omaa hoitajaansa, tule tutustumaan! Tallilla lämmin ja mukava yhteishenki, tallilta löytyy maneesi, kenttä, pyöröaitaus, maastoesterata ja upeat maastot. Kysele rohkeasti vaikka tallin chatissa lisää!
Tervetuloa!

-Amanda/yksityishevosenomistaja Tarumaassa-
tarumaa.suntuubi.com

Nimi: Heidi Parmas
Kotisivut: http://virtuaaliell.virtuaalitalli.fi

26.11.2018 14:17
Uusi virtuaalisia eläinlääkäripalveluita tarjoava sivu on aukeamassa!

Toistaiseksi tarjoamme kotitallissa suoritettavia palveluja hevosille, mutta tulevaisuudessa palvelumme aukeavat myös koirille - sekä palveluja aletaan tarjoamaan myös tällä hetkellä rakennettavalla klinikalla.

Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Hertta
Kotisivut: http://vrtmansikkametsa.suntuubi.com/?cat=58

18.11.2018 12:49
Onko hevosesi vailla omaa tallipaikkaa?
Mansikkametsän tallilla on vapaana nyt useampi tallipaikka! Odotamme innolla hevostasi!

 

 

©2020 Virtuaalitalli Keijukumpu - suntuubi.com